App voor evenementen

Contact opnemen

Dé app voor evenementen

Organiseer je komend jaar een festival, concert of ander evenement? Maak dan kennis met EasyPay: dé app voor evenementen, waarbij bezoekers eenvoudig de tickets, digitale munten en locker reservering binnen handbereik hebben.

De voordelen van een evenementen app

De app is speciaal ontwikkeld voor festivals en andere evenementen. Als organisatie verhoog je door gebruik te maken van de app het plezier van de bezoekers en verlaag je aanzienlijk op de kosten. Met de EasyPay app voor evenementen kunnen bezoekers op elk moment en op elke plaats de munten van het evenement kopen. Dus ook voorafgaand van het evenement. Hiermee voorkom je dat je bezoekers op het evenement lang in de rij hoeven te staan bij de muntenverkoop. Het maakt de transacties bij de bar sneller, preciezer én gemakkelijker. Daarbij verlaagt het de investering in het muntencircuit. Naast het grote voordeel van de digitale munten, biedt de app nog meer voordelen.

De tickets van jouw ticketpartner kan eenvoudig gekoppeld worden aan de EasyPay app. Hierdoor kan de bezoeker snel de ticket uploaden in de app.  Kortom: gebruikersgemak én alles binnen handbereik. Manage je hele evenement in één app. Wanneer je kiest voor EasyPay, kies je voor gemak. Niet alleen voor de bezoekers, maar vooral ook voor jezelf! Wij nemen alle financiële transacties op en rondom je event uit handen zodat jij je kunt concentreren op waar het echt om gaat. Tijdens het evenement maar ook vooraf kun je je statistieken live volgen in de app. De verkochte tickets, verkochte munten en andere services die je aanbiedt wordt live bijgehouden.

Wat tevreden klanten zeggen over EasyPay

Manage je hele evenement in één app

Wanneer je kiest voor EasyPay, kies je voor gemak. Niet alleen voor de bezoekers, maar vooral ook voor jezelf! Wij nemen alle financiële transacties op en rondom je event uit handen zodat jij je kunt concentreren op waar het echt om gaat. Tijdens het evenement, maar ook vooraf kun je je statistieken live volgen in de app. De verkochte tickets, verkochte munten en andere services die je aanbiedt, worden live bijgehouden.

Meer informatie over de app

EasyPay: voor elk event

Onze app is ingericht voor echt elk evenement: van voorstellingen en sportevenementen tot festivals! Waarin ben jij actief?

Theater
Sportevenementen
Stadions
Restaurants
Watersport

Je evenement verduurzamen

Wil je jouw evenement verduurzamen? Ook daar draagt de EasyPay app aan mee. Door gebruik te maken van de EasyPay app verklein je de hoeveelheid plastic op jouw evenement en spaar je het milieu én budget.

EasyPay: de app voor jouw evenementen

Onze klanten zagen de evenementkosten in de voorbereidingsfase met maar liefst 20% dalen. Lees hier de reviews van klanten die je voorgingen. Benieuwd wat EasyPay jouw evenement kan bieden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bij verdere vragen.

Neem contact op.