Betaalsysteem evenement

Contact opnemen

Betaalsysteem evenement: EasyPay

Op zoek naar een slim en eenvoudig betaalsysteem voor je evenement? EasyPay is dé totaaloplossing voor betalingen op jouw evenement. De app biedt slimme functies die het gebruikersgemak van de bezoeker verhoogt en je kosten verlaagt.

Hoe werkt het evenementen betaalsysteem?

De EasyPay app is het alles in één betaalsysteem voor jouw evenement. De bezoeker kan eenvoudig alle event betalingen regelen via één app. Denk hierbij aan het bestellen van de tickets, de aankoop van de digitale munten, de locker reserveringen en de aankoop van parkeertickets. Het evenementen betaalsysteem maakt het mogelijk om vooraf de munten al aan te kopen en is op ieder moment bereikbaar.
Ook voor vriendengroepen biedt de app een slimme functie. Bezoekers kunnen in de app eenvoudig een vriendenpot aanmaken en individueel met de app geld in leggen. Tijdens het evenement kan iedereen uit de vriendengroep betalen vanuit de vriendenpot. En dat is nog niet alles! Lees hier alle voordelen en slimme functies.

Inzicht in je evenementen betaalsysteem

EasyPay biedt jouw als organisator altijd en overal live inzicht in het evenement. Ben je benieuwd naar de kaartenverkoop of het aantal verkochte munten? Er is real-time inzicht in de app: van beste verkooppunt tot verkochte tickets. Perfect om je bedrijfsvoering op in te richten.
Lees hier de ervaringen van onze klanten.

EasyPay: voor elk event in de evenementenbranche

Onze app is ingericht voor echt elk evenement: van voorstellingen en sportevenementen tot festivals! Waarin ben jij actief?

Muziek en theater
Sportevenementen
Stadions
Restaurants
Watersport

Overstappen naar EasyPay

Door over te stappen naar EasyPay maak je gebruik van een duurzaam betaalsysteem voor evenementen. De digitale munten zorgen ervoor dat de hoeveelheid plastic op jouw evenement wordt verkleind. Hiermee spaar je het milieu én je budget. Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze hier

Neem vrijblijvend contact op.