Digitale munten

Direct starten

Digitale munten: zo werken ze

Eén ding is zeker: digitale munten tijdens een festival of event zijn een groot gemak. Ontdek de voordelen van digitale munten en de mogelijkheden van de festivalapp EasyPay!

De voordelen van digitale munten

Je kent het wel: je komt aan op een event of festival en wilt het liefst zo snel mogelijk met een drankje vooraan staan of je plekje zoeken. Maar helaas moet je eerst nog lang in de rij staan voor de munten. Met de slimme app van EasyPay is dit verleden tijd. Je koopt vooraf eenvoudig de digitale munten in de app en voorkomt hiermee de lange wachtrijen. En dat is nog niet alles. Dit zijn de gebruikersvoordelen van EasyPay:

  • Munten, ticket en de muntenpot: alles in één app;
  • Koop je tickets of munten wanneer het jou uitkomt: thuis op de bank, bij een concert of in de trein;
  • Maak eenvoudig een muntenpot aan met je vrienden;
  • Niet alle munten uitgegeven? Deze kan je gemakkelijk inwisselen;
  • Gebruikersgemak: je hoeft niet meer te wachten op de rij bij de muntenverkoop of lockers;
  • Duurzaamheid: er wordt minder plastic verspild.

Wat tevreden klanten zeggen over EasyPay

Een festival of evenement organiseren?

Organiseer je een festival of ander evenement? EasyPay maakt betalen op jouw evenement écht eenvoudig. Je verhoogt er niet alleen het plezier van je bezoeker mee, maar verlaagd ook nog eens je kosten. Maar dat niet alleen: er zijn nog veel meer voordelen. Zo is de app eenvoudig te koppelen met jouw ticketpartner, waardoor het bestellen van een ticket en het uploaden naar de app een eenvoudige handeling is voor de gebruiker. Daarnaast geeft de app een goed overzicht van je data. Alle resultaten van je verkoopprestaties op en rond je event zijn in één overzicht inzichtelijk. Na afloop van je event laat de EasyPay app ook een uitgebreid en relevant prestatie-inzicht zien.

Bekijk onze tarieven

EasyPay: voor elk event

Onze app is ingericht voor echt elk evenement: van voorstellingen en sportevenementen tot festivals! Waarin ben jij actief?

Theater
Sportevenementen
Stadions
Restaurants
Watersport

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol voor veel eventorganisatoren. De vergunningseisen worden steeds hoger en er wordt verwacht dat er bewustere keuzes voor het milieu worden gemaakt. Door gebruik te maken van de EasyPay app werk je met digitale munten, wat de ‘fysieke’ plastic munten overbodig maakt. Ook hoeven bezoekers niet meer hun toegangskaart, parkeerticket of lockerreservering uit te printen. Hiermee spaar je het milieu én je budget.

Gebruik maken van de EasyPay app?

Ben je actief als evenementen organisator en wil je overstappen naar digitale munten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en lees onze klantcases van bedrijven die je voor gingen.

Neem contact op