Evenementen app

Contact opnemen

Evenementen app: Snel en gebruiksvriendelijk

EasyPay is dé evenementen app voor jouw organisatie. Met de EasyPay app kun je alle evenementen betalingen regelen in één app. Van digitale munten, de aankopen van tickets tot aan het vooraf reserveren van een locker.

Evenementen app met slimme functies

De evenementen app EasyPay is ontwikkeld met slimme functies. De EasyPay app is eenvoudig te koppelen met jouw ticketpartner, waardoor de gebruiker snel zijn of haar ticket kan uploaden in de app. De bezoekers kunnen zowel vooraf als op het evenement online munten bestellen, waardoor ze niet in de wachtrij hoeven te staan. Ook de reservering voor de locker en de parkeerkaart kunnen eenvoudig worden opgeslagen in de EasyPay app. Kortom: alles binnen handbereik. Dit zijn alle voordelen van de EasyPay app op een rijtje:

  • Duurzaamheid: verklein de hoeveelheid plastic op jouw event door gebruik te maken van digitale munten
  • Koppel eenvoudig de app met jouw ticketpartner
  • Manage eenvoudig jouw hele evenement via één app
  • Bezoekers hoeven niet meer te wachten in de rij voor de muntenkassa
  • Mogelijkheid tot het maken van een gedeelde muntenpot voor vriendengroepen
  • Alles in één app binnen handbereik

Realtime inzicht in jouw evenement

De EasyPay app biedt jou overal en altijd een realtime inzicht van jouw verkopen. Je kunt live bekijken hoeveel tickets er zijn verkocht, hoeveel munten er zijn aangekocht en hoe vaak er een locker is gereserveerd. Je kunt zelfs bekijken welk verkooppunt of welke kassa het drukst bezocht is, zodat je hier snel op kunt schakelen.

Direct starten?

EasyPay: realtime inzicht in jouw evenementen

Onze app is ingericht voor echt elk evenement! Waarin ben jij actief? Bekijk hier ook onze slimme functies.

Muziek en theater
Sportevenementen
Stadions
Restaurants
Watersport

Gebruik maken van een evenementen app?

Stap vandaag nog over en ervaar zelf de slimme functies en voordelen. Door gebruik te maken van de EasyPay app zagen onze klanten de evenementskosten in de voorbereidingsfase met maar liefst 20% dalen. Bekijk hier de reviews van onze klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden die EasyPay jouw organisatie kan bieden? Bekijk hier onze tarieven of vraag vrijblijvend een offerte bij ons op. Heb je nog verdere vragen?

Neem contact op.