Evenementen munten

Direct starten

Evenementen munten: de werking en meer

Ben je bezig met het organiseren van een evenement? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een moderne, eenvoudige en besparende betaaloplossing . De EasyPay app is dé totaaloplossing voor betalingen op jouw evenement. Digitale munten, parkeerkaarten en vooraf een locker reserveren: het is allemaal mogelijk!

Munten voor evenementen

Evenementen munten zijn het ideale betaalmiddel voor festivals, feesten en events. Het werkt snel, is gemakkelijk én veilig voor zowel de organisatie als de bezoeker. EasyPay gaat nog een stapje verder. De EasyPay app maakt het evenementenorganisatoren en bezoekers nog eenvoudiger. De app werkt met digitale munten die vooraf gekocht kunnen worden en via de app te bekijken zijn. 

Bezoekers hoeven hierdoor niet meer lang in de rij te wachten voor de muntenverkoop en kunnen eerder genieten van het event. Naast het voordeel van de digitale munten, kunnen ook de tickets van het event en de parkeerkaart geüpload worden in de app. Zelfs het vooraf reserveren van de locker is mogelijk met de EasyPay app.
De app is eenvoudig te koppelen met de ticketpartij, waardoor de gebruiker in één handomdraai de ticket in zijn app heeft staan.

Bezoekers hoeven hierdoor niet meer lang in de rij te wachten voor de muntenverkoop en kunnen eerder genieten van het event. Naast het voordeel van de digitale munten, kunnen ook de tickets van het event en de parkeerkaart geüpload worden in de app. Zelfs het vooraf reserveren van de locker is mogelijk met de EasyPay app. De app is eenvoudig te koppelen met de ticketpartij, waardoor de gebruiker in één handomdraai de ticket in zijn app heeft staan.

Bekijk hier alle voordelen van de EasyPay app.

Wat tevreden klanten zeggen over EasyPay

Events verduurzamen met evenementen munten

Dat er voor evenementen en festivals steeds hogere eisen worden gesteld, is een ding dat zeker is. Duurzaamheid en milieu speelt hierbij een grote rol. Door gebruik te maken van digitale evenementen munten verklein je de hoeveelheid plastic op het evenement en spaar je het milieu én je budget. Win-win!
Lees hier de ervaringen van andere eventorganisatoren >

Direct starten

Overzicht van evenementen transacties

De EasyPay app maakt alle relevante data in één oogopslag inzichtelijk. Gedurende het event kun je live in de app zien hoe het ervoor staat: denk aan het aantal verkochte tickets, verkochte munten en gereserveerde lockers.

Ook na afloop van het event laat de EasyPay app een uitgebreid prestatie-inzicht zien. Benieuwd naar de mogelijkheden en de werking van de app?

Ontdek de mogelijkheden

Easypay: voor elk event

Onze app is ingericht voor echt elk evenement: van voorstellingen en sportevenementen tot festivals! Waarin ben jij actief?

Theater
Sportevenementen
Stadions
Restaurants
Watersport

Innovatie voor de evenementenbranche

Op zoek naar een partij voor evenementen munten? Kies voor EasyPay: alle muntjes voor evenementen in één app. Benieuwd naar onze tarieven of de mogelijkheden?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.