Event platform

Contact opnemen

EasyPay: hét Event platform

Waarom? Met de EasyPay app verhoog je het gebruikersgemak, verlaag je je kosten en heb je alles voor jouw event binnen handbereik. Digitale munten, tickets, de locker reservering of de parkeerkaart: alles kan opgeslagen worden in de EasyPay app.

Het event platform voor gebruikersgemak

Kies voor gemak voor zowel jou als organisator als de bezoekers. Met het slimme event platform kunnen bezoekers eenvoudig hun ticket, digitale munten, parkeerkaart en locker reservering opslaan in de app. Hiermee voorkom je dat bezoekers lang in de rij moeten staan bij de muntenverkoop en kunnen ze nog langer genieten van het event. De munten kunnen op ieder moment aangekocht worden. Ook voorafgaand van het evenement of tijdens het evenement. Is de bezoeker op pad met een grote groep. Hiervoor hebben we speciaal een muntenpot in de app ontwikkeld. Bezoekers kunnen met hun vrienden eenvoudig een muntenpot aanmaken. De hele vriendengroep kan vervolgens geld in leggen en uit de pot betalen.
Ontdek de voordelen van EasyPay

Wat tevreden klanten zeggen over EasyPay

Inzicht in jouw event

Het slimme event platform bied jou als organisator overal en op elk moment inzicht in je evenement. Je kunt in één overzicht zien hoeveel tickets er verkocht zijn, de verkochte munten en alle andere services die je aanbiedt. Ook geeft de app je inzicht in de verkooppunten. Was het bij de ene kassa drukker dan bij de ander? Of was de vraag naar lockers dan verwacht? Met EasyPay krijg je extra inzicht in de prestaties tijdens jouw evenement.

Lees de reviews van onze klanten

Easypay: voor elk event

Onze app is ingericht voor echt elk evenement: van voorstellingen en sportevenementen tot festivals! Waarin ben jij actief?

Theater
Sportevenementen
Stadions
Restaurants
Watersport

Overstappen naar EasyPay?

Organiseer je binnenkort een festival of ander event en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van EasyPay? Bekijk alvast onze tarieven en vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan aan of bij overige vragen

Neem contact op.