Festival app

Contact opnemen

Festival app: een feest voor organisatoren

EasyPay is dé festival app voor jouw evenement. Met de EasyPay heeft je bezoeker alles binnen handbereik: van tickets, tot parkeerkaarten en digitale munten. Voorkom lange wachtrijen op je festival en verhoog het gebruikersgemak. Wij vertellen je graag meer.

Een festival app met slimme functies

Met de EasyPay app voorkom je dat jouw gasten tijd verspillen met wachten bij de muntenverkoop. De bezoeker kan eenvoudig vooraf zijn of haar munten bestellen in de EasyPay app. Hierdoor maak je transacties bij de bar sneller, preciezer én gemakkelijker. Naast het muntengemak brengt de app nog meer voordelen met zich mee. De bezoeker kan eenvoudig zijn ticket uploaden in de app en vooraf alvast een locker reserveren. Zelfs het aankopen van een parkeerticket is mogelijk met de EasyPay app.

Dé festivalapp voor jouw evenement

Jouw gasten écht van je evenement laten genieten; dat is onze missie.

4789
Bezoekers
6400
Downloads
989
Transacties

Duurzame festival app

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de evenementenbranche. Met de EasyPay app draag je bij aan het milieu. Je hoeft niet meer gebruik te maken van plastic munten, waardoor je de hoeveelheid plastic op jouw evenement verkleind. Beter voor het milieu en voor je budget. Met het EasyPay systeem verlaag je de investering in het muntencircuit. Onze klanten zagen de evenementkosten in de voorbereidingsfase met maar liefst 20% dalen.

Bekijk hier onze tarieven

Realtime statistieken van jouw festival

Ben je benieuwd hoe je festival loopt? De EasyPay app biedt je een uitgebreid overzicht met alle statistieken. De app houdt de ticketverkoop en muntenverkoop live voor je bij. Ook kun je live bekijken welk verkooppunt tijdens het festival het drukst bezocht is, waardoor je hier snel op kunt schakelen.

Overstappen naar EasyPay

Organiseer je aankomend jaar een festival en ben je nog op zoek naar een festival app? EasyPay biedt voor elk type evenement een passend aanbod. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

Contact opnemen