Festival munten bestellen

Contact opnemen

Festival munten bestellen: duurzaam en eenvoudig

Bezoek je binnenkort een festival, concert, wedstrijd of ander evenement? Met de EasyPay app kun je eenvoudig vooraf je festival munten bestellen. Alles in één app: je ticket, lockerreservering, digitale munten én uitrijkaart. Dat wil toch iedereen?

De voordelen van online festival munten

Voorkom lange wachtrijen en het kwijtraken van je munten tijdens een evenement. Met de festivalapp EasyPay, heb je al festival munten digitaal binnen handbereik. Je kunt voorafgaand van het evenement eenvoudig je festival munten bestellen via de app. Hierdoor hoef je tijdens het evenement niet in de wachtrij te staan bij de muntenverkoop en kan je nog langer genieten van het evenement. 

Ook je evenemententicket, parkeerticket en locker reservering kan je met één druk op de knop in je app uploaden. Kies jij ook voor gemak? Download dan snel de app via de Appstore of Google Play.

Wat tevreden klanten zeggen over EasyPay

Een muntenpot delen met vrienden

Bezoek je een evenement met vrienden of familie? Dan is het handig om te potten. In de EasyPay app kun je eenvoudig een muntenpot aanmaken. Eén iemand maakt een muntenpot aan in de app en de hele groep kan vervolgens zelf een bedrag inleggen. Ook kan iedereen met de app uit de pot betalen. Heb je aan het einde van het evenement nog munten over? Deze kan je bewaren voor de volgende keer of eenvoudig laten terugbetalen.

Benieuwd naar nog meer voordelen?

Bekijk hier alle slimme functies

Easypay: voor elk event

Onze app is ingericht voor echt elk evenement: van voorstellingen en sportevenementen tot festivals! Waarin ben jij actief?

Theater
Sportevenementen
Stadions
Restaurants
Watersport

Duurzame festival munten

Naast het feit dat de digitale festival munten bijdragen aan een groot gebruikersgemak, draagt het ook bij aan het milieu. Doordat er niet meer gebruik wordt gemaakt van plastic munten, die of kwijtraken of maar één jaar geldig zijn, wordt er ook aanzienlijk minder plastic verspeeld op evenementen. Door gebruik te maken van digitale munten, draag ook jij bij aan een beter milieu.

Direct je festival munten bestellen

Organiseer jij binnenkort een festival of ander evenement? Download de EasyPay app in de Appstore of via Google Play. Heb je vragen over de app? Lees hier onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen.