Alles voor jouw event
binnen handbereik

Offerte aanvragen

EasyPay - zo werkt de app in de praktijk

Easypay: voor elk event

Onze app is ingericht voor echt elk evenement: van voorstellingen en sportevenementen tot festivals! Waarin ben jij actief?

Theater
Sportevenementen
Stadions
Restaurants
Watersport

Start jouw event in de EasyPay app

Wanneer je kiest voor EasyPay, kies je voor gemak. Niet alleen voor de bezoekers, maar vooral ook voor jezelf! Wij nemen alle financiële transacties op en rondom je event uit handen zodat jij je kunt concentreren op waar het echt om gaat. Of je nu die ene match, een onvergetelijk festival, inspirerend workshop event of grensverleggende beurs organiseert; laat de financiën lekker aan ons over. Want je moet zelf toch ook een beetje van je werk genieten, of niet?

Offerte aanvragen

Eenvoudig in te regelen

Wanneer je jouw evenement aanmaakt in EasyPay bepaal je de randvoorwaarden. Je legt de muntenprijs vast en bepaalt welke aanvullende diensten er via EasyPay kunnen worden aangeschaft. Vergeet niet om na te denken over wat er na afloop van jouw event met overgebleven munten kan worden gedaan. Zo kun je jouw bezoekers de mogelijkheid bieden om munten terug te verkopen of te doneren aan een goed doel. Ook de voorwaarden hiervoor stel je eenvoudig in bij EasyPay. Maak je gebruik van een externe ticketingservice? Koppel dan de tickets van jouw verkooppunt aan de EasyPay app. Zo hebben jouw bezoekers echt alles voor jouw event onder duimbereik.

Inzicht & gebruikersgemak

Gedurende jouw event kun je live in de app zien hoe het er voor staat; tickets, verkochte munten en alle andere services die je aanbiedt worden live bijgehouden. Na afloop van het event kun je via jouw dashboard zien hoe er gepresteerd is. Was het bij één van de verkooppunten veel drukker van bij de andere? Of was de vraag naar lockers hoger dan verwacht? Met EasyPay krijg je extra inzicht in de prestaties tijdens jouw evenement.

Gebruikersgemak
Niet alleen jij profiteert van het gemak van EasyPay. Bezoekers met EasyPay brengen minder loze tijd door in wachtrijen bij muntenkassa’s. Zo blijft er meer tijd over voor gezelligheid, genieten en een extra consumptie.

Direct starten