Zo helpt EasyPay jouw event vooruit

Vraag direct een offerte aan

Duurzaam Eventmanagement met EasyPay

De eventmanager die een beetje met de benen in het nu staat kan er al niet meer omheen; duurzaamheid en milieubewustzijn worden steeds belangrijker bij het plannen en organiseren van evenementen. Je ziet dan ook gave duurzame trends in de eventmanagement branche. Zo kiezen steeds meer organisatoren voor locaties waarbij de milieu-impact zo klein mogelijk is, worden er in de catering duurzame hapjes en drankjes aangeboden en wordt steeds minder gebruikgemaakt van wegwerp plastic.

Waar je aan het begin van het millennium nog door een enkel diepe laag van plastic bekertjes waadde op een gemiddeld festival, zie je nu steeds vaker statiegeldbekers aan de bar. Ook de plastic rietjes en vorkjes worden steeds vaker voor biologisch afbreekbare alternatieven ingeruild. Toch kan er nóg meer single-use plastic uit je event worden gehaald wanneer je het ouderwetse muntensysteem inwisselt voor EasyPay.

Lees verder over duurzaam

Wachtrijloos eventmanagement met EasyPay

In 1993 is voor het laatst onderzoek gedaan naar de hoeveelheid tijd die een mens in zijn of haar leven gemiddeld spendeert aan wachten. De uitkomst was een verbluffende 15.000 uur, oftewel 607 dagen. Meer dan anderhalf jaar!

Hartstikke zonde. Tenminste, dat vinden wij bij EasyPay. En daarom reken je met EasyPay in één klap af met je kassawachtrij. Pun intended.

Neem afscheid van je wachtrij

Voordelig eventmanagement met EasyPay

Economische malaise, teruglopende bezoekersaantallen, stevige inflatie… de afgelopen jaren is álles duurder geworden. Natúúrlijk ga je dan zoeken naar manieren om kosten te besparen op je festival. Begrijpen we helemaal. Daarom helpt EasyPay je met een stuk kostenbesparing, zodat jij in elk geval niet kopje onder gaat in het kostengeweld. Hoe dan? Lees snel verder.

Lees de blog