Voordelig eventmanagement met EasyPay

Vraag direct een offerte aan

Kosten besparen

Economische malaise, teruglopende bezoekersaantallen, stevige inflatie… de afgelopen jaren is álles duurder geworden. Natúúrlijk ga je dan zoeken naar manieren om kosten te besparen op je festival. Begrijpen we helemaal. Daarom helpt EasyPay je met een stuk kostenbesparing, zodat jij in elk geval niet kopje onder gaat in het kostengeweld. Hoe dan? Lees snel verder.

Besparen met EasyPay

Voor wie ons nog niet kent: Hoi! Wij zijn EasyPay, het digitale betaalplatform voor jouw evenement of organisatie. Via de handige EasyPay app kunnen jouw bezoekers heel makkelijk altijd en overal munten kopen. De eerste besparing ligt daarom al direct voor de hand. Wie digitaal gaat, hoeft heel veel zaken die met plastic betaalmunten te maken hebben al niet meer te regelen.

Met EasyPay hoef je geen munten te ontwerpen, geen munten in te kopen, geen munten te verkopen en geen munten in te nemen, geen munten te wassen en geen munten te tellen. Je bespaart direct op inkoopkosten en personeelskosten. Daarnaast is verkopen met EasyPay ook nog eens sneller, wat de conversie bij je verkooppunten weer ten goede komt.

Over derving

Of het nou per ongeluk gaat of toch met kwade opzet; een foutje is in de hectiek van een evenement zo gemaakt. Als dat een keer voorkomt is dat niet direct het einde van de wereld, maar het loopt al snel in de papieren wanneer je het grote geheel bekijkt. Op een klein, overzichtelijk evenement met goed getraind personeel heb je vaak al te maken met een derving van naar schatting 1% tot 2%. Op een drukker festival waarbij meer wordt gewerkt met ongetrainde invalkrachten, loopt dit op naar 5% of zelfs meer. 

Sjoemelen met munten behoort met de EasyPay app tot het verleden. Alle munten zijn digitaal, en de stroom gekochte en uitgegeven munten is altijd 100% traceerbaar. Wel zo netjes.

Ook voor je bezoeker

Laten we ons eens in de schoenen van de bezoeker verplaatsen. Net een of twee munten tekortkomen voor dat laatste rondje, of de wachtrij voor de kassa moeten trotseren terwijl je eigenlijk ergens anders wilt zijn. Met de EasyPay app kunnen je gasten altijd en overal, zonder wachtrij munten kopen. Daarmee wordt de drempel wel heel laag. Toch nog dat laatste rondje doen? Natuurlijk!

Nog meer voordelen

Je kunt natuurlijk voor EasyPay kiezen omdat je er flink mee kunt besparen. In dat geval krijg je alle andere voordelen op de koop toe. Wist je bijvoorbeeld dat gebruik van EasyPay bijdraagt aan de duurzaamheid van je event? Of wat dacht je van direct beschikking hebben over je statistieken terwijl je afscheid neemt van je kassawachtrij? We vertellen je graag alles over wat EasyPay voor jouw event kan betekenen. De implementatie; da’s zo gepiept.

De implementatie

Starten met EasyPay is heel gemakkelijk. Dat gaat namelijk ongeveer zo.

 

  1. Hoera, je zegt JA! Natuurlijk krijg je al snel een enthousiast belletje van onze accountmanager die van nu tot het einde van je eerste EasyPay event jouw persoonlijke vraagbaak is.
  2. Hoeveel dan? Dat is natuurlijk de vraag. Samen kijken we hoeveel verkooppunten en scanners er nodig zijn voor jouw evenement. Hardware huren of kopen? Dat is helemaal aan jou. Natuurlijk staan we je met raad en daad bij.
  3. Back to school. Jouw personeel krijgt uitleg over het werken met de EasyPay apparatuur.
  4. Ready for the launch! Jouw evenement wordt gepubliceerd op het EasyPay platform. In de app kunnen bezoekers direct na het koppelen al munten kopen, hun ticket koppelen of hun uitrijkaart regelen. Dááág wachtrij bij de kassa!
  5. Open de deuren! Onze techneuten staan voor je klaar wanneer de eerste bezoekers arriveren. Gaat er iets mis? Dan lossen we het ter plekke voor je op zodat jij werkt met een systeem waar je 100% van op aan kunt.
  6. En genieten. Je event is los. Daar doe je het voor, toch?
  7. Tijd voor evaluatie na een geslaagd evenement. Op je EasyPay dashboard zie je precies hoeveel je hebt omgezet, welke verkooppunten het drukst waren en welke randzaken er allemaal via de app zijn geregeld. Handig!

Hallo besparing!

Ben jij klaar om afscheid te nemen van je dure muntensysteem? Heb jij ook geen zin meer in gesjoemel met betaaltokens? Bied jij je bezoekers de echte beleving? Bel of app ons dan vandaag nog voor een gratis demo bij jou op kantoor, in de kroeg, aan de keukentafel of op je evenementenlocatie. Doen we niet moeilijk over. Dan vertellen we je direct over alle andere voordelen van het EasyPay Platform. Tot snel!

Vraag een offerte aan